Returret & ombytning

Returret

Du har 30 dages fortrydelsesret, når du handler hos os.

Fortrydelsesfristen udløber 30 dage efter den dag, du har modtaget din vare.

Du skal inden 30 dage fra modtagelsen, sende os en mail ( kundeservice@dope.dk) med meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb.
Retursedlen er medsendt din pakke, men kan også downloades længere nede på siden.

Denne udvidede returret gælder kun for ikke ibrugtagne varer.
Du har 14 dages fortrydelsesret for varer, som du har taget i brug. Disse varer vil efter modtagelsen, få fastsat en værdiforringelse, og du vil derefter få refunderet det resterende beløb i forhold til den vurderede stand til din konto. 

Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen, uden samtidig at give os en tydelig meddelelse om dette.

Din ordre skal sendes retur til os uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter, at du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket forsvarligt ind.
Du afholder udgifterne i forbindelse med tilbageleveringen af varen, og bærer ligeledes risikoen for varen fra tidspunktet for varens afsendelse til dens levering.
Alle returneringer skal sendes enten som brev eller som pakke med omdeling, da vi ikke modtager pakker sendt uden omdeling.

Du hæfter kun for den forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå om varen lever op til dine forventninger. Du må derfor prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik.

Hvis varen er prøvet udover hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt. Det betyder, at du ved fortrydelse af købet, kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens værdi og stand.

For at modtage hele købsbeløbet retur må du afprøve varen, men ikke tage den i brug.

Du kan downloade vores returseddel her.

Returadresse:
www.dope.dk
Balticagade 12
8000 Aarhus C

Ombytning

Alle varer kan byttes i henhold til ovenstående. Du skal selv betale returfragten for varer der returneres. Dope.dk sender den eller de ombyttede varer fragtfrit. Ved ombytning henvises til den returseddel, der følger med din ordre og er vedhæftet i din ordrebekræftelse.
Denne returseddel udfyldes og returneres sammen med varerne.
Hvis vi ikke har den ønskede vare på lager, vil varebeløbet blive tilbageført indenfor 7 dage. Varer kan kun ombyttes til varer med samme eller lavere pris. Ønskes en vare til en højere pris, bedes ny ordre afgivet.